Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
Reorganisatie
Reorganisatie

Reorganisatie

 

Reorganisatie zonder procesfouten

Een reorganisatie is een complexe aangelegenheid. Naast het doorvoeren van veranderingen in de personeelsbezetting, bent u ook verantwoordelijk voor de bedrijfscontinuïteit. Binnen het reorganisatietraject zet u veel stappen en die moeten allemaal op het juiste moment gebeuren. Onze consultants kunnen de procesbewaking van personeel gerelateerde zaken van u overnemen, begeleiden of uitvoeren. Onze deskundigheid zorgt ervoor dat de ontslagprocedures en outplacementtrajecten netjes, voorspoedig en volgens de regels verlopen.

 

U kunt Pepeo inschakelen voor:

  • Ontslagprocedures
  • Reorganisaties en collectief ontslag
  • Outplacementtrajecten

 

Outplacement

Kan uw medewerker niet bij u blijven werken. En dan? Binnen een outplacementtraject helpen onze consultants uw medewerkers om vacatures te vinden, sollicitatiebrieven te schrijven en goed voorbereid een sollicitatiegesprek in te gaan. Hiermee verbetert de aansluiting op de arbeidsmarkt.  Uw medewerkers vinden sneller een passende baan.

 

Pepeo ontzorgt bij reorganisatie en outplacement. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op.

 

Deel deze pagina

Goed personeelsmanagement rendeert