Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
Salarisadministratie
Salarisadministratie

Salarisadministratie

 

Salarisverwerking is een belangrijk facet binnen uw personeelsbeleid en dient daartoe altijd perfect geregeld te zijn. Daarmee is van belang dat verwachtingen van medewerkers,  zoals een tijdige en foutloze uitbetaling waar worden gemaakt.  De snel veranderende en vaak complexe wetgeving op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en de eventuele afspraken die voortvloeien uit de CAO of secundaire arbeidsvoorwaarden maken dit er niet eenvoudiger op. Een e-HRM systeem is daarbij een perfect hulpmiddel.

 

Wij hebben een gespecialiseerde afdeling in salarisverwerking waarbij onze dienstverlening is gebaseerd op het ontzorgen van uw organisatie. Met ons online e-HRM systeem Pepeo Payments, en fysieke backoffice kunnen wij u 24 uur per dag van dienst zijn met het beheren van de personeelsdossiers, verzuim-  en tijdsregistraties, salarisverwerkingen en het aanleveren van belangrijke managementinformatie.

 

Maatwerk

Wenst u enkel  uw salaris administratie uit te besteden of wilt  u ook aanverwante HRM processen online te delegeren? Wij kunnen ons E-HRM systeem voor u op maat inrichten. Zo bepaalt u welke online dienst u wilt afnemen; salarisverwerking, verzuimregistratie of dossierbeheer. Kiest u voor het volledige pakket dan beschikt u direct over alle managementinformatie die uw organisatie nodig heeft op gebied van personeel en aanverwante financiën.

 

Interesse? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Deel deze pagina

Meer dan alleen een loonstrook