Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
Werving & Selectie
Werving & Selectie

Werving & Selectie

 

De juiste kandidaat

Bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers kijken wij niet alleen naar opleiding en ervaring. Talent, ambitie en mentaliteit zijn net zo belangrijk. Evenals de persoonlijke situatie en of de kandidaat past bij uw bedrijfscultuur. Al deze aspecten nemen wij mee in onze beoordeling. In tegenstelling tot commerciële matchmakers, kijken wij vanuit P&O-ers oogpunt. Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden, nemen wij contact met u op om hem of haar voor te stellen.   

 

Persoonlijk gesprek

Vanzelfsprekend baseren wij onze beoordeling op basis van een persoonlijke gesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij u op locatie.

 

Vaste tarieven

Bij Pepeo geen moeilijke rekensom achteraf bij het bepalen van het werving- en selectiefee. U kunt rekenen op een vaste fee per functieniveau. Daarbij maken we onderscheid tussen LBO, MBO, HBO of Universitair geschoold personeel. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

 

No cure no pay

U betaalt alleen ons werving- en selectiefee als de kandidaat bij u aan de slag gaat. Dit no cure no pay betalingsprincipe is onze bewuste keuze. Gewoon omdat het eerlijk is.

 

Wat doet Pepeo?

  • Zoeken kandidaten zoeken met o.a. inzet Social Media
  • Beoordelen en voorselectie Cv's
  • Verrichten referentieonderzoek
  • Uitnodigen kandidaten
  • Voeren sollicitatiegesprekken
  • Opstellen opleidingstraject

 

Pepeo neemt uw werving & selectietraject uit handen. Wij zorgen voor de juiste kandidaat. Neem contact op.

 

Deel deze pagina

Wij werven uw toekomst