Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Uitdagende stage P&O
Uitdagende stage P&O

Uitdagende stage P&O

 

Bedrijf

 

Volg je de opleiding Personeel & Arbeid of Human Resource Management en ben je opzoek naar een leuke uitdagende P&O stage waar jij je HR talenten verder kan ontwikkelen? Dan zit je bij Pepeo goed. 

 

Functieomschrijving

 

Binnen je stage zal het verrichten van alle voorkomende operationele p&o werkzaamheden tot je takenpakket behoren zoals: het verwerken van gegevens in het personeelsinformatie systeem, het aanmaken van contracten, informatieverstrekking naar medewerkers, verwerken van ziekmelding, verlofregistratie etc.

 

Buiten bovenstaande taakgebieden werk je aan diverse projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor de planning, organisatie en communicatie. Hierbij valt te denken aan projecten als het opstellen van functieprofielen, salarishuizen en bedrijfsreglementen.

 

Je krijgt de mogelijkheid om diverse vaardigheden en competenties te ontwikkelen die van belang zijn binnen het P&O vakgebied zoals vraag beantwoording binnen het HR-werkterrein, opzetten en implementeren van diverse HR-activiteiten en het beheren van HR-informatiesystemen.

 

Functie eisen

 

Je bent een enthousiaste en gedreven student en voor een periode van minimaal 3 maanden beschikbaar.  Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, weet wat teamspirit is en je hebt een commerciële, flexibele en servicegerichte instelling. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal is vereist. 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Het betreft een uitdagende praktijkstage op MBO of HBO-niveau, waarbij je  intensief wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier laten wij je kennis maken met de dynamiek en veelzijdigheid van de HR branche.

Contactpersoon

 

 

Heeft u interesse in deze vacature neem dan contact op met:


Annemieke Navis

Consultant

E-mail. a.navis@pepeo.nl

Tel. 0314 - 394114.

 

 

Deel deze pagina

Wij werven uw toekomst