Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
Daarom Pepeo
Daarom Pepeo

Daarom Pepeo

 

Professionals

Met Pepeo lost u ieder personeelsvraagstuk op. U haalt met onze consultants de professionals in huis die leidinggevenden ondersteunen en adviseren bij organisatie ontwikkelingsprocessen en strategische HR-management-vraagstukken. Bovendien operationaliseren wij ontwikkel- en veranderprocessen die van belang zijn voor het toekomstig functioneren van de organisatie, het management en de inzetbaarheid van medewerkers. We zijn het aanspreekpunt voor uw werknemers aangaande het personeelsbeleid, arbeidsvoorwaarden of andere hr gerelateerde zaken.

 

Wij kunnen u het ondernemen makkelijk maken door processen zoals salaris- en personeelsadministratie volledig bij  u uit handen te nemen. Hierdoor heeft u de tijd en ruimte om te doen wat u zich focussen op de zaken die u belangrijk vindt.

 

Advies

Of het nu gaat om het doorvoeren van een ingewikkelde reorganisatie, functioneringsproblematiek, toepassen van arbeidsvoorwaarden, arbeids-omstandigheden of werving en selectie. Wij zijn niet alleen uw sparringpartner, want wij zetten advies om in operationele activiteiten. Ons gevoel voor organisatieprocessen en groepsdynamiek draagt bij aan het succes. Bovendien zijn onze adviezen, oplossingen en acties afgestemd op de bedrijfscultuur.

 

Vaste tarieven

Wij werken uitsluitend met vaste tarieven. Afspraken zijn helder en inzichtelijk. Met deze werkwijze hebben beide partijen vooraf duidelijkheid. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak.

 

No cure no pay

Binnen onze wervings- en selectietrajecten hanteren wij het no cure no pay betalingsprincipe. Dit betekent dat u bij werving en selectie alleen betaalt als via Pepeo een succesvolle plaatsing wordt gerealiseerd. Wij kiezen bewust voor dit betalingsprincipe. Gewoon omdat het eerlijk is.

 

Deel deze pagina

Prettig en professioneel