Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Online e-HRM systeem met een P&O visie
Online e-HRM systeem met een P&O visie

Online e-HRM systeem met een P&O visie

 

4-4-2013

Pepeo Personeelsmanagement introduceert een e-HRM systeem onder de naam Pepeo Payments. Het e-HRM systeem Pepeo Payments is een online webapplicatie met alle functionaliteiten van traditionele HR- en salarissoftware.

 

Met het online e-HRM systeem Pepeo Payments, en HR servicedesk kan Pepeo u 24/7 van dienst zijn met het beheren van de personeelsdossiers, verzuim-  en tijdsregistraties, salarisadministratie en -verwerkingen en het aanleveren van belangrijke managementinformatie.

 

Met behulp van de Self Service worden zowel managers als medewerkers  betrokken bij de diverse HRM processen en hebben zij met de online App altijd en overal overzicht op loonstroken, verlof en persoonlijke gegevens.

 

Bij complexe personeelsvraagstukken staat er een team van P&O-ers klaar om direct ondersteuning  te bieden bij het beantwoorden en oplossen van deze vraagstukken.

 

Wilt u meer weten over deze nieuwe dienstverlening neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Deel deze pagina

Prettig en professioneel