Om de website van Pepeo goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
Onze mensen
Onze mensen

Onze mensen

 

Voor ons integere team zijn mensen de grootste prioriteit. Wij zoeken samenwerking en verbinding met onze duidelijke visie op strategisch en toekomstgericht personeelsbeleid. Bovendien schakelen we makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau en hebben een goed gevoel voor  intermenselijke verhoudingen. Ons team ondersteunt u niet alleen met algemene kennis en HR ervaring voor het doorontwikkelen van uw personeelsbeleid maar ondersteund uw organisatie door personeel gerelateerde werkprocessen over te nemen zoals personeels- of salaris-administratie.

 

Maak kennis met onze mensen.

 

Tim Makarawung

Managing Director

"Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een grote HR dienstverlener, heb ik in 2010 besloten om mij zelfstandig te vestigen en het MKB te ondersteunen op het gebied van HR. Met een studie achtergrond in de Arbeids- en Organisatie-psychologie heb ik een sterk gevoel ontwikkeld voor mensen en intermenselijke verhoudingen. Zowel persoonlijk als zakelijk bouw ik het liefst authentieke, nauwe relaties op. In het werkveld ben ik verantwoordelijk voor diverse personeelsprojecten en op ons kantoor begeleid, inspireer en ondersteun ik ons team."

 

  Tim | Pepeo

Mark Makarawung

Accountmanager

"Tijdens mijn carrière bij het Ministerie van Defensie heb ik de studie Sociaal Juridisch medewerker specialisatie Personeel en Arbeid gevolgd. Daarna heb ik de eerste stappen in de HR branche gezet en ben ik gericht op de werving en selectie. Inmiddels ben ik actief betrokken bij diverse personeelsprojecten bij verschillende MKB bedrijven in de regio Achterhoek. Projecten als implementatie van strategisch personeelsbeleid en het herstructureren van werkprocessen en functiegebouw zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden"

 

 

Mark | Pepeo

 

Annemieke Navis

Consultant

"Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het HR vakgebied. Begin 2012 ben ik bij Pepeo begonnen en ben ik onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van verschillende (internationale) projecten. Daarbij komt mijn talent voor plannen en organiseren goed van pas. Zo ben ik o.a. verantwoordelijk voor de operationele personeelszaken bij verschillende MKB bedrijven in de regio en coördineer diverse landelijke en Europese projecten."

 

 

Annemieke | Pepeo

 

 

 

 

 

   

 

Deel deze pagina

Prettig en professioneel